GTF Freese

Laivakansimassat ja lattiapinnoitteet

Cancotronic Oy on laivateollisuuden erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamassojen kokenut toimittaja. Osallistumme laivojen rakennusprojekteihin jo suunnitteluvaiheessa ja autamme valitsemaan kuhunkin kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivimman lattiapinnan. Toimitamme ja asennamme sovitut lattiamateriaalit tarkasti mittojen mukaisesti ja viimeistelemme työmme jäljen. Avaimet käteen -palvelumme ansiosta laivan kaikki lattiapinnat ovat kestävästi ja viimeistellysti asennettuja.

Laivateollisuuden lattiapinnoitevalikoimamme koostuu pääasiassa GTF Freese -lattiapinnoitteista, jotka valmistetaan epoksista tai polyuretaanista. Lattiat soveltuvat myös maissa käytettäviksi. Tutustu GTF Freesen käyttökohteisiin »

GTF Freese – laivojen lattiapinnoitteet

G. Theodor Freese GmbH & Co. KG on saksalainen, yli sata vuotta vanha perheyritys on maailman johtava laivojen lattiapinnoitteiden valmistaja. Vuosien yhteistyö Cancotronic Oy:n ja GTF Freesen välillä kertoo lattiapinnoitepalveluidemme korkeasta laadusta.

GTF Freese -lattiapinnoitteet ovat pitkäikäisiä ja erittäin kestäviä lattiamassoja, joita käytetään sekä laivojen sisä- että ulkokansien lattioissa. Epoksi- ja polyuretaani-lattiat tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja ääntä eristävistä ja liukkautta ehkäisevistä pinnoista koristeellisiin ja vesieristettyihin lattioihin. Erityisen kestävyysominaisuutensa sekä erilaisten pintavaihtoehtojen ansiosta GTF Freese -lattiamassoja voidaan käyttää niin laivojen sisätiloissa esimerkiksi hyteissä, kosteissa tiloissa, keittiöissä, yökerhoissa ja myymälöissä, ja ulkokansilla esimerkiksi parvekkeilla, juoksuradoilla, helikopterikentillä sekä muilla kansilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! »