WALA-Floor

Pitkäkestoiset PVC-lattialaatat koko Suomen alueelle

Cancotronic Oy on saksalaisen WALA Walter Landers GmbH:n valtuuttama WALA-Floor-lattialaattojen maahantuoja, jälleenmyyjä ja asentaja koko Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäikäisiä ja turvallisia lattiaratkaisuja, jotka sopivat kaikenlaisiin kohteisiin julkisista tiloista ja lääkäriasemista maatilarakennuksiin ja konepajoihin.

Erinomainen kestävyys on WALA-Floor-lattioiden tunnusmerkki. WALA-lattialaattojen materiaali on joustavaa ja lämpöä eristävää, mikä tekee siitä miellyttävän alustan esimerkiksi seisomatyöhön ja julkisiin tiloihin. Helppohoitoinen ja hygieeninen lattia on täysin myrkytön, joten se sopii myös päiväkoteihin ja leikkikentille. Lattialaattojen turvallisuudesta kertoo niiden pitävä pinta: lattia ei ole liukas märkänäkään.

Lue lisää WALA-lattioiden käyttökohteista Kovan kulutuksen lattiat -sivullamme »

WALA-Eco-clip – helppo asentaa myös itse!

WALA-Eco-clip-lattialaatat asennetaan ns. kelluvana lattiana kohteeseen. Helppokäyttöisen ja pitävän clip-järjestelmän ansiosta laattalattia on nopea ja helppo asentaa – ja tarvittaessa myös purkaa esimerkiksi messukohteissa.

Läpivärjättyjä lattialaattoja on saatavana lukuisissa eri väreissä ja sileällä, karhennetulla tai hienosyisellä pinnalla. Lattialaattoihin voidaan myös painaa esimerkiksi yrityksen tai organisaation logo tai muu kuvio. Eriväristen WALA-Eco-clip-lattialaattojen avulla lattiaan saadaan luotua myös erilaisia kuvioita.

WALAstic

WALAstic-laattalattiat ovat vesitiiviitä, liimattuja lattioita, joiden laatat kiinnitetään toisiinsa kylmä- tai lämpösaumaamalla. Ne kestävät öljyjä, rasvoja ja kemikaaleja, minkä ansiosta lattiaan ei jää epäsiistejä tahroja. Lattialaatat valmistetaan kierrätetystä PVC-muovista, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen tuotteen.

WALAstic-lattialaattiat kestävät raskaidenkin koneiden painon, minkä ansiosta ne soveltuvat niin konepajoihin ja teollisuushalleihin kuin autotalleihin ja maatiloille. Helpon ja nopean asennuksen ansiosta lattiat voidaan asentaa tuotannon ollessa käynnissä.