Ota yhteyttä, niin tulemme käymään ja
etsimään sopivimman lattiaratkaisun kohteeseesi.

Ota yhteyttä »

Kestävät ja helppohoitoiset WALA-Floor-lattialaatat tarjoavat tyylikkään ja pitkäikäisen lattiaratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen.

Lue lisää WALA-Floor-lattialaatoista »

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme lattiapinnoitteita laivoihin lähes 20 vuoden kokemuksella.

Tutustu laivateollisuuden palveluihimme »

Cancotronic Oy

Lattiapinnoitteet ympäri Suomen

Cancotronic Oy on vuonna 1998 perustettu yritys, joka palvelee laivateollisuuden toimijoita, rakennusliikkeitä ja eri alojen yrityksiä kuin julkista sektoria Marttilan toimipisteestä käsin. Pääpalvelujamme ovat erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamateriaalien toimittaminen ja asentaminen avaimet käteen -pakettina koko Suomen alueella. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta laatua ja osaamista omalla toimialallamme.

Toimitamme ja asennamme korkealaatuisia GTF Freese -lattiamassoja kovan kulutuksen kohteisiin sekä muihin käyttötarkoituksiin. Vuosien kokemus. korkealaatuiset materiaalit sekä monipuolinen osaaminen tekevät meistä alan varteenotettavan ja luotettavan toimijan. Tutustu referensseihimme »

Maahantuomme ja jälleenmyymme yksinoikeudella korkealuokkaisia ja erittäin kestäviä WALA-Floor-lattialaattoja, jotka sopivat erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta niin julkisiin tiloihin kuin esimerkiksi teollisuuskiinteistöihin. Toimitamme lattiat valmiiksi asennettuina koko Suomen alueelle.

WALA-Eco-clip-lattialaatat kiinnittyvät näkymättömän clip-järjestelmän avulla ja sopivat niin myymälöihin, messutiloihin kuin muihin kovan kulutuksen kohteisiin. Kestävästä PVC:stä valmistettuja WALA-lattialaattoja on saatavilla useissa eri väreissä ja jopa omalla logolla painettuna.
Walastic- liimattava laattalattia on vesitiivis, erilaisissa teollisuustiloissa ja varastoissa käytettävä lattiamateriaali, joka kestää niin öljyjä ja rasvoja kuin raskaiden työkoneiden painoa.

Lattia-asennuspalvelumme tuo kestävät, turvalliset ja ympäristöystävälliset lattiaratkaisut niin kouluihin ja päiväkoteihin, varasto- ja teollisuustiloihin kuin muihin kohteisiin, joissa lattiapinnoilta vaaditaan erinomaista kestävyyttä.
Asennamme kovan kulutuksen kohteisiin soveltuvat WALA-lattialaatat ja GTF Freese -lattiamassat aina mahdollisimman tarkkaan. Kestävä lattiamateriaali ja laadukas asennustyö tukevat toisiaan ja takaavat lattioiden erinomaisen kestävyyden.

GTF Freese -laivakansimassat ovat laivojen sisä- ja ulkokansien kestäviä ja tyylikkäitä lattiapinnoitteita, jotka valmistetaan pääasiassa pitävästä ja pitkäikäisestä polyuretaanista tai epoksista. GTF Freese -lattiapinnoitteet soveltuvat laajalti erilaisiin käyttötarkoituksiin niin merillä kuin maissa.
Lattiapinnoitepalvelumme kattaa kaikki työvaiheet suunnittelusta ja lattiamateriaalien toimittamisesta asennukseen ja viimeistelytyöhön.